Nowlin

Two New Town Hall Meetings Added May 4 and May 6

Dearborn, we need your feedback.  

As the Dearborn Public Schools continue to discuss possible solutions to address infrastructure needs, modernize schools, and evaluate the life of current buildings, we are reaching out to the community for your thoughts.   

The district is hosting a series of Town Hall Meetings to gather feedback, answer questions, gauge community support for a possible ballot proposal, and listen to all stakeholders. Meetings are set for:

  • Wednesday, May 4-   3:00 pm at River Oaks Elementary
  • Friday, May 6 10:00 am at Salina Intermediate 

Those unable to attend can take part in a special virtual town hall on Thursday, April 28 at 6 p.m. via  the district’s YouTube channel and Facebook page Community members will have the opportunity to share their thoughts and questions online.  

All residents are also encouraged to click on this link to take part in a community survey to share their thoughts. 

Please take the time to attend one of these important meetings and help us determine the best path forward. Together we can develop solutions that will benefit all students!  

أهالي ديربورن، الكرام نحن بحاجة إلى أرائكم،

مع استمرار مدارس ديربورن الرسمية في مناقشة الحلول الممكنة لتلبية احتياجات البنية التحتية وتجديد المدارس وتقييم حالة المباني الحالية، تستمر الحاجة إلى أفكاركم و سماع أرائكم ومقترحاتكم.

يستضيف القطاع التعليمي سلسلة من الاجتماعات في مبنى البلدية/ المدينة لجمع آرائكم وتعليقاتكم والإجابة على أسئلتكم ومعرفة حجم دعم المجتمع لاقتراح اقتراع محتمل والاستماع إلى جميع أصحاب المصلحة. إليكم فيما يلي جدول الاجتماعات:

الثلاثاء ٢٦  نيسان/ أبريل – ٠٠ :٥ مساءً في ثانوية ديربورن العليا

الأربعاء ٢٧  نيسان /أبريل -٠٠ :٥ مساءً في ثانوية فوردسون

الأربعاء ٤ أيار /مايو -٠٠ :٣ مساءً في مدرسة ريفر أوكس الابتدائية

الجمعة، ٦  أيار/مايو، – ٠٠ :١٠ صباحًا في سيلاينا المتوسطة

يمكن لغير القادرين على الحضور المشاركة في اجتماع مجلس المدينة الافتراضية الخاصة يوم الخميس ٢٨ نيسان/أبريل الساعة ٦ مساءً. عبر قناة اليوتيوب التابعة للقطاع التعليمي وعلى صفحة الفيسبوك، ستتاح الفرصة لأعضاء المجتمع لمشاركة أفكارهم وطرح أسئلتهم عبر الإنترنت.

نشجع جميع المقيمين أيضًا النقر فوق هذا الرابط للمشاركة في استبيان مجتمعي لمشاركة أفكارهم.

يُرجى تخصيص الوقت الكافي لحضور أحد هذه الاجتماعات المهمة ومساعدتنا في تحديد أفضل مسار للمضي قدمًا. معًا يمكننا إيجاد وتطوير الحلول التي ستفيد جميع الطلاب!

Dearborn, necesitamos tus comentarios.  

Mientras las Escuelas Públicas de Dearborn continúan comunicando posibles soluciones para hablar sobre las necesidades de infraestructura, modernizar las escuelas y evaluar la vida de los edificios actuales, nos comunicamos con la comunidad para conocer sus opiniones.   

El distrito está organizando una serie de reuniones públicas para recopilar comentarios, responder preguntas, evaluar el apoyo de la comunidad para una posible propuesta de votación y escuchar a todas las partes interesadas. Las reuniones están programadas para:

  • Martes, 26 de abril    a las 5:00 pm en Dearborn High
  • Miércoles, 27 de abril    a las 5:00 pm en Fordson
  • Miércoles, 4 de mayo   a las 3:00 pm en River Oaks Elementary
  • Viernes, 6 de mayoa las 10:00 am en Salina Intermediate 

Aquellos que no pueden asistir pueden participar en un ayuntamiento virtual especial el jueves, 28 de abril a las 6 pm a través del canal de YouTube y página de Facebook Miembros de la comunidad tendrán la oportunidad de compartir sus pensamientos y preguntas en línea.  

También se anima a todos los residentes a hacer clic en este enlace para participar en una encuesta comunitaria para compartir sus pensamientos. 

Por favor tómese el tiempo para asistir a una de estas importantes reuniones y ayúdenos a determinar el mejor camino a seguir. ¡Juntos podemos desarrollar soluciones que beneficiarán a todos los estudiantes!  

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.